TOTS ELS SANTS - 6é de PRIMÀRIA

publicado a la‎(s)‎ 31 oct 2018, 8:52 por M AG   [ actualizado el 31 oct 2018, 8:55 ]
Resultado de imagen de TODOS LOS SANTOS

Com tots els anys, en el col·legi  i, segons l'edat dels alumnes, hem estat treballant l'arribada d'aquest dia.

En concret, els alumnes de 6é de Primària, des de l'assignatura de Valencià, han tingut una sessió on hem estat parlant únicament de l' 1 DE NOVEMBRE.

Els alumnes han conegut el nom, la data, l'origen i les activitats i tradicions d'aquest moment molt important per a nosaltres.

Han entés que és una tradició d'ací, catòlica i internacional on es recorden els difunts, es sol anar al cementeri i posar flors. I també que tinguen clar que NO TÉ  RELACIÓ, NI MOLT MÉS ÉS EL MATEIX,QUE ALTRES CELEBRACIONS QUE ES FAN A PROP D'AQUESTA DATA.

Hem vist la importància de no "oblidar" les nostres tradicions i que s'han d'explicar, mantindre i contar a les següents generacions. Açò és el que han fet molts dels nostres avantpassats, fan molts del nostres iaios,pares, oncles...

També hem parlat de la importància de ser respectuosos amb aquells que ara estan més seriosos, necessiten estar tranquils i no tenen ganes de festa...

Hem posat un "PowerPoint", hem estat comentant i contant experiències i finalment, han fet una fitxa de tot allò que s'havia explicat i havien aprés.

Al remat, també volem que els alumnes tinguen clar per quin motiu han tingut un dia de "festa" i no han vingut al col·legi.


Comments